Няма какво да се чудиш . Аз след като го сложих прогледнах на пътя . А за проблеми нямам никакви с него .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки, свързани с АР 164
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Никакви .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Утре ще разгледам баластите къде да сместя.
Днес какво се получи - свързваме ксенона на Опела. Светва си, но има смущения в радиото. Започна да свети ABS (незнайно защо). Крушките не легнаха перфектно на фара и някои други дреболии. И колегата се отказа да го слага. Сега ще пробвам аз на моята.
Comment
-
Първоначално публикувано от MARINELA Покажи съобщениездравейте искам да попитам как се почва нова тема а също и какво е това спам защото много често срещам тази дума а незнам какво означава164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеДобре дошла колежке!Какво ви води в нашия раздел?Да не би да сте капитан на кораб???Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеЖена със 164 - не ми се верва - но ако е така ги земвам и двете комплект.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Aaaa виждали сме яяяя ...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
За 164 Т.С. с делката бобина от Лада ставаше ли ? И ако да от коя Лада ?
Май ми е пробила едната бобина а не ми се взима втора употеба .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеЗа 164 Т.С. с делката бобина от Лада ставаше ли ? И ако да от коя Лада ?
Май ми е пробила едната бобина а не ми се взима втора употеба .ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеВ лявата част на разделите има бутон " New Thread" с този бутон се започва нова тема .КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеТук в темата имаш бутон 'отговор'. На същото място, но в общия раздел 164 (примерно), има бутон 'нова тема'.Не мога по-ясно да го обясня.
КРАСИВИ ЧАРОВНИ И НЕПОКОРНИ ЗАЩОТО СМЕ АЛФИ И ТО РОМЕО
Comment
Comment